wat doen we?

Theatergroep Sequoia is gevestigd in Deventer en Epse en bestaat uit amateurspelers onder artistiek leiding van een professioneel regisseur.

Wij bieden iedereen in de wijde omgeving de mogelijkheid om actief kennis te maken of zich verder te ontwikkelen met toneelspelen en theater maken.

 

  • Om deel te nemen aan onze producties en toneellessen is ervaring mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.
  • Wil je mee doen? Meld je aan en kom kennismaken!

We streven ernaar om elk jaar een nieuwe productie te maken. De werkwijze is iedere keer anders.

Een bestaand stuk, zelf geschreven tekst of op basis van improvisaties - het is allemaal mogelijk en we doen het altijd met veel plezier!

 

Daarnaast willen wij met onze producties en voorstellingen ook bijdragen aan het culturele aanbod in de gehele gemeente Lochem en binnenkort ook in de gemeente Deventer en omgeving. 

 

Even voorstellen

Saskia

Toneelspelen is me met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was regisseur bij een amateurgroep en zo heb ik ontdekt dat dit echt mijn passie is. Het oprichten van Theatergroep Sequoia, samen met Willem, gaf hier weer een extra dimensie aan.

Sonja

Rond mijn 21ste kwam ik erachter dat ik heel veel energie kreeg van toneelspelen. Ik vind het belangrijk dat een groep werklust, passie en saamhorigheid heeft en dat heb ik zeker gevonden bij Sequoia. 

Netty

Toneelspelen heb ik pas een paar jaar geleden ontdekt. Het is uitdagend, spannend

en veel leerzamer dan ik had kunnen denken. Een beetje verslavend ook wel, want juist als het

moeilijk is, voel ik me meer levend dat ooit! 


Cor

Toneel is al heel lang mijn grote hobby. Ik heb op scholen gespeeld, met en voor kinderen en bij verschillende gezelschappen. Maar nu, bij Sequoia voor het eerst in een podcast. Spelen, alleen met je stem, het is spannend en bijzonder! 

Willem, regisseur

Toen ik op mijn 22e voor het eerst een cursus toneelspelen volgde, wist ik eindelijk wat ik de rest van mijn leven wilde doen. Ik ging in Utrecht de theateropleiding doen en sindsdien noem ik mijzelf  'theateromnivoor'. Fijn dat ik in Epse en omgeving mijn steentje kan bijdragen aan het culturele landschap! Zie ook mijn website.

Meedoen?

Wil je meedoen met een volgende productie?

Achter de schermen of als speler?

 

Dan is deze stoel misschien voor jou!
We willen graag met je kennismaken.

 

Stuur ons een bericht.