wat doen we?

Theatergroep Sequoia is gevestigd in Deventer en bestaat uit amateurspelers onder artistiek leiding van een professioneel regisseur.

Wij bieden iedereen in de wijde omgeving de mogelijkheid om actief kennis te maken of zich verder te ontwikkelen met toneelspelen en theater maken.

 

  • Om deel te nemen aan onze producties en toneellessen is ervaring mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.
  • Wil je mee doen? Meld je aan en kom kennismaken!

We streven ernaar om elk jaar een nieuwe productie te maken. De werkwijze is iedere keer anders.

Een bestaand stuk, zelf geschreven tekst of op basis van improvisaties - het is allemaal mogelijk en we doen het altijd met veel plezier!

 

Daarnaast willen wij met onze producties en voorstellingen ook bijdragen aan het culturele aanbod in de gehele gemeente Deventer en omgeving. 

 

Even voorstellen

Saskia

Toneelspelen is me met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was regisseur bij een amateurgroep en zo heb ik ontdekt dat dit echt mijn passie is. Het oprichten van Theatergroep Sequoia, samen met Willem, gaf hier weer een extra dimensie aan. Nu mag ik in de voetstappen van mijn moeder stappen en de regie in eigen handen nemen. Dat vind ik heel bijzonder en een geweldige uitdaging!

Elisa-Roos

 In 2023 ben ik bij Sequoia gekomen. Hiervoor deed ik aan toneel bij STV (samen toch verenigd) omdat STV opgeheven is begon het bij mij toch te kriebelen om weer iets in toneel/theater te doen. Ineens zag ik een oproep van Sequoia dat ze nog spelers zochten. Ik hoop dat Sequoia nog heel lang blijft bestaan, want het voelt gelijk als familie.

 

Zoë

Mijn eerste ervaring met toneelspelen was op de basisschool in de eindmusical. Hoewel het ook wel buiten mijn comfortzone ligt heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vindt om te doen. Fotografie is ook een hobby van mij, dus de foto's op deze pagina heb ik ook verzorgd.

 


Kevin

Mijzelf in een bepaalde rol of typetje verplaatsen en diens leven, uitspraken en handelingen beheersen, om vervolgens een emotie in het publiek op te roepen. Hier krijg ik enorm veel energie van, en ik geniet met volle teugen!

 Na lang zoeken en tips van oud leden ben ik bij Sequoia terecht gekomen.

Eindelijk mijn passie weer kunnen uitoefenen! Ik zit hier prima op mijn plek en hoop aan nog veel stukken mee te kunnen doen!

 

 

Martina

Wat leuk dat je onze website bezoekt.

Mijn naam is Martina Timmermans en ik ben vanaf 2003 een enthousiaste speler in het amateur toneel. In de figuurlijke huid kruipen van een ander persoon ,ik kan niets leukers bedenken.

Eerder heb ik in veel kluchten gespeeld.

Sequoia is een andere uitdaging met diversiteit.

Tommy-Lee

Voordat ik bij Sequoia kwam heb ik jaren lang het licht en geluid gedaan bij de inmiddels opgeheven vereniging STV Colmschate.

Bij Sequoia ga ik ook echt toneelspelen! Ik hoop je snel te zien bij één van onze voorstellingen.

 

 

 

 


Willem, regisseur

Toen ik op mijn 22e voor het eerst een cursus toneelspelen volgde, wist ik eindelijk wat ik de rest van mijn leven wilde doen. Ik ging in Utrecht de theateropleiding doen en sindsdien noem ik mijzelf  'theateromnivoor'. Fijn dat ik in Epse en omgeving mijn steentje kan bijdragen aan het culturele landschap! Zie ook mijn website.

Jouw foto hier?

 

Informeer naar de mogelijkheden om mee te kunnen spelen met onze theatergroep door het contactformulier in te vullen bij Reageren